Наукова періодика України | Eastern-European journal of enterprise technologies | ||
Никифоров Р. П. Обґрунтування технології емульсійних соусів із застосуванням білково-вуглеводного напівфабрикату / Р. П. Никифоров, В. А. Гніцевич // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 3(10). - С. 15-19. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_3%2810%29__4 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Никифоров Р. П. Обґрунтування технології емульсійних соусів із застосуванням білково-вуглеводного напівфабрикату / Р. П. Никифоров, В. А. Гніцевич // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 3(10). - С. 15-19. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_3(10)__4.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |