Наукова періодика України Eastern-European journal of enterprise technologies


Никифоров Р. П. 
Обґрунтування технології емульсійних соусів із застосуванням білково-вуглеводного напівфабрикату / Р. П. Никифоров, В. А. Гніцевич // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 3(10). - С. 15-19. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_3%2810%29__4
  Повний текст PDF - 275.766 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Никифоров Р.
  • Гніцевич В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Никифоров Р. П. Обґрунтування технології емульсійних соусів із застосуванням білково-вуглеводного напівфабрикату / Р. П. Никифоров, В. А. Гніцевич // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 3(10). - С. 15-19. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_3(10)__4.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Никифоров Радіон Петрович (технічні науки)
  • Гніцевич Вікторія Альбертівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського