Наукова періодика України | Eastern-European journal of enterprise technologies | ||
Віннікова Л. Г. Розробка покриття для подовження термінів зберігання м’яса на основі альгінату натрію / Л. Г. Віннікова, А. В. Кишеня // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 3(10). - С. 63-70. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_3%2810%29__13 Досліджено фізико-механічні властивості захисних покриттів на основі гідроколоїдів; розроблено оптимальний склад плівкоутворювального покриття (ПУП) на основі альгінату натрію з додаванням карбоксиметилцелюлози та гліцерину. Проведено експериментальні дослідження щодо впливу нанесення захисного покриття на якісні характеристики м'яса. Проаналізовано та теоретично пояснено характер і механізми взаємодії компонентів ПУП і зміни якісних характеристик м'яса. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Віннікова Л. Г. Розробка покриття для подовження термінів зберігання м’яса на основі альгінату натрію / Л. Г. Віннікова, А. В. Кишеня // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 3(10). - С. 63-70. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_3(10)__13.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |