Наукова періодика України | Eastern-European journal of enterprise technologies | ||
Маркович І. І. Вплив пряно-ароматичної сировини на якість тваринних жирів / І. І. Маркович // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 2(10). - С. 31-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_2%2810%29__7 Зазначено, що у процесі виробництва нових м'ясних продуктів необхідно забезпечити захист продуктів від псування. Для пригнічення окисних процесів у продуктах широко використовують різні природні або синтетичні антиоксиданти. У технології виробництва напівкопчених ковбас запропоновано замінити стандартні прянощі (перець духмяний) пряно-ароматичними рослинами - чебрецем та ялівцем, що надасть можливість виробляти якісні продукти з подовженим терміном зберігання. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Маркович І. І. Вплив пряно-ароматичної сировини на якість тваринних жирів / І. І. Маркович // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 2(10). - С. 31-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_2(10)__7.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |