Наукова періодика України Eastern-European journal of enterprise technologies


Кіптела Л. В. 
Вдосконалення обладнання для виробництва плодоягідних напівфабрикатів / Л. В. Кіптела, О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 2(10). - С. 4-8. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_2%2810%29__2
Розглянуто вдосконалення технологічного обладнання консервної промисловості для виробництва порошкових напівфабрикатів. Підвищено ефективність процесу згущення фруктового пюре у роторному плівковому апараті до вмісту сухих речовин (СР) 30 - 40 % за рахунок турбулентного режиму теплоносія в нагрівальній оболонці апарата. Подальше досушування фруктової пасти відбувається у модернізованій вальцьовій ІЧ-сушарці до вмісту 88 - 92 % СР.
  Повний текст PDF - 581.768 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Кіптела Л.
  • Загорулько О.
  • Загорулько А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Кіптела Л. В. Вдосконалення обладнання для виробництва плодоягідних напівфабрикатів / Л. В. Кіптела, О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 2(10). - С. 4-8. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_2(10)__2.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Кіптела Людмила Василівна (технічні науки)
  • Загорулько Олексій Євгенович (технічні науки)
  • Загорулько Андрій Миколайович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського