Наукова періодика України | Eastern-European journal of enterprise technologies | ||
Мостова Л. М. Управління якістю та безпечністю при виробництві кисломолочного сиру оздоровчого призначення / Л. М. Мостова, Т. В. Клусович // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 2(10). - С. 50-57. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_2%2810%29__11 Розглянуто актуальну проблему впровадження систем управління безпечністю за принципами ХАССП (аналіз небезпечних чинників і критичних контрольних точок) у закладах ресторанного господарства України для здобуття ними конкурентних переваг на перенасиченому ринку послуг гостинності. Розроблено систему основних принципів і положень управління якістю та безпечністю під час виробництва інноваційного кисломолочного сиру оздоровчого призначення для харчування у ЗРГ. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Мостова Л. М. Управління якістю та безпечністю при виробництві кисломолочного сиру оздоровчого призначення / Л. М. Мостова, Т. В. Клусович // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 2(10). - С. 50-57. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_2(10)__11.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |