Наукова періодика України Eastern-European journal of enterprise technologies


Мурликіна Н. В. 
Використання емульгаторів у технологіях м’ясних продуктів / Н. В. Мурликіна, М. О. Янчева // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 6(10). - С. 44-49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_6%2810%29__9
Теоретично обгрунтовано роль емульгаторів в утворенні стабільних м'ясних емульсій. Зроблено аналітичний огляд українського ринку харчових емульгаторів для м'ясних продуктів і визначено передумови створення вітчизняних емульгаторів із поліпшеним складом і властивостями. Експериментально доведено ефективність використання у технології м'ясних посічених виробів розроблених емульгаторів ацилгліцеринної природи, які забезпечують одержання продукції зі стабільними показниками якості.
  Повний текст PDF - 230.211 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Мурликіна Н.
  • Янчева М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Мурликіна Н. В. Використання емульгаторів у технологіях м’ясних продуктів / Н. В. Мурликіна, М. О. Янчева // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 6(10). - С. 44-49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_6(10)__9.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Мурликіна Наталя Віталіївна (технічні науки)
  • Янчева Марина Олександрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського