Наукова періодика України | Eastern-European journal of enterprise technologies | ||
Мурликіна Н. В. Використання емульгаторів у технологіях м’ясних продуктів / Н. В. Мурликіна, М. О. Янчева // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 6(10). - С. 44-49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_6%2810%29__9 Теоретично обгрунтовано роль емульгаторів в утворенні стабільних м'ясних емульсій. Зроблено аналітичний огляд українського ринку харчових емульгаторів для м'ясних продуктів і визначено передумови створення вітчизняних емульгаторів із поліпшеним складом і властивостями. Експериментально доведено ефективність використання у технології м'ясних посічених виробів розроблених емульгаторів ацилгліцеринної природи, які забезпечують одержання продукції зі стабільними показниками якості. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Мурликіна Н. В. Використання емульгаторів у технологіях м’ясних продуктів / Н. В. Мурликіна, М. О. Янчева // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 6(10). - С. 44-49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_6(10)__9.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |