Наукова періодика України | Eastern-European journal of enterprise technologies | ||
Маркович І. І. Дослідження амінокислотного складу напівкопчених ковбас з використанням сочевиці, ялівцю та чебрецю / І. І. Маркович // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 6(10). - С. 38-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_6%2810%29__8 Розглянуто можливості використання рослинної сировини у м'ясопереробній галузі. Запропоновано рецептури напівкопчених ковбас, узагальнено амінокислотний склад, проаналізовано амінокислотний скор, визначено показники біологічної цінності. Встановлено, що заміна м'ясної сировини борошном сочевиці пророщеної у кількості 1,5 і 2 кг на 100 кг м'ясної сировини, є доцільним та підвищує енергетичну цінність нових видів напівкопчених ковбас. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Маркович І. І. Дослідження амінокислотного складу напівкопчених ковбас з використанням сочевиці, ялівцю та чебрецю / І. І. Маркович // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 6(10). - С. 38-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_6(10)__8.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |