Наукова періодика України Eastern-European journal of enterprise technologies


Шаніна О. М. 
Вплив ферменту трансглютаміназа на властивості білків борошна / О. М. Шаніна, Н. Л. Лобачова, В. О. Звєрєв // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 5(11). - С. 28-33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_5%2811%29__7
Досліджено вплив трансглютамінази за присутності різних товарних форм білків тваринного походження на агрегуючу здатність клейковини, іонозв'язувальну здатність білків безглютенового борошна. Встановлено підвищення агрегуючої здатності клейковини, іонозв'язувальної здатності білків борошна за присутності досліджуваних домішок. Одержані результати спрямовані на покращання структурно-механічних властивостей борошняного тіста, макаронних і борошняних формованих продуктів, безглютенового хліба.
  Повний текст PDF - 294.004 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шаніна О.
  • Лобачова Н.
  • Звєрєв В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шаніна О. М. Вплив ферменту трансглютаміназа на властивості білків борошна / О. М. Шаніна, Н. Л. Лобачова, В. О. Звєрєв // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 5(11). - С. 28-33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_5(11)__7.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Шаніна Ольга Миколаївна (технічні науки)
  • Лобачова Надія Леонідівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського