Наукова періодика України Eastern-European journal of enterprise technologies


Погожих М. І. 
Дослідження системної води харчової сировини термодинамічними та молекулярно-кінетичними методами / М. І. Погожих, А. О. Пак, М. А. Чеканов, Є. О. Іштван, І. М. Павлюк // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 5(11). - С. 42-46. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_5%2811%29__10
Введено поняття "системна вода" та обгрунтовано доцільність розрахунку мольних концентрацій для складових харчової системи. Описано оригінальні термодинамічні та молекулярно-кінетичні методики дослідження системної води харчової сировини та продуктів. Наведено основні результати про стан та структуру системної води харчової сировини та продуктів, одержані за стандартними та оригінальними методиками.
  Повний текст PDF - 169.164 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Погожих М.
  • Пак А.
  • Чеканов М.
  • Іштван Є.
  • Павлюк І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Погожих М. І. Дослідження системної води харчової сировини термодинамічними та молекулярно-кінетичними методами / М. І. Погожих, А. О. Пак, М. А. Чеканов, Є. О. Іштван, І. М. Павлюк // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 5(11). - С. 42-46. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_5(11)__10.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Погожих Микола Іванович (технічні науки)
  • Пак Андрій Олегович (технічні науки)
  • Чеканов Микола Анатолійович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського