Наукова періодика України | Eastern-European journal of enterprise technologies | ||
Дубініна А. А. Аналіз хімічного складу гречаної крупи із гречки різних селекційних сортів / А. А. Дубініна, Т. М. Попова, С. О. Ленерт // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 4(10). - С. 58-62. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_4%2810%29__13 Проведено дослідження та порівняльний аналіз хімічного складу гречаної крупи з різних селекційних сортів гречки. Встановлено, що найбільш високопоживною та збалансованою за більшістю показників хімічного складу виявилася гречана крупа з гречки сортів "Космея", "Квітник", "Українка". Зазначені сорти можна вважати найбільш перспективними та розглядати як біофортифіковану рослинну сировину для виробництва функціональних продуктів. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Дубініна А. А. Аналіз хімічного складу гречаної крупи із гречки різних селекційних сортів / А. А. Дубініна, Т. М. Попова, С. О. Ленерт // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 4(10). - С. 58-62. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_4(10)__13.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |