Наукова періодика України Eastern-European journal of enterprise technologies


Дубініна А. А. 
Аналіз хімічного складу гречаної крупи із гречки різних селекційних сортів / А. А. Дубініна, Т. М. Попова, С. О. Ленерт // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 4(10). - С. 58-62. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_4%2810%29__13
Проведено дослідження та порівняльний аналіз хімічного складу гречаної крупи з різних селекційних сортів гречки. Встановлено, що найбільш високопоживною та збалансованою за більшістю показників хімічного складу виявилася гречана крупа з гречки сортів "Космея", "Квітник", "Українка". Зазначені сорти можна вважати найбільш перспективними та розглядати як біофортифіковану рослинну сировину для виробництва функціональних продуктів.
  Повний текст PDF - 199.877 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дубініна А.
  • Попова Т.
  • Ленерт С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дубініна А. А. Аналіз хімічного складу гречаної крупи із гречки різних селекційних сортів / А. А. Дубініна, Т. М. Попова, С. О. Ленерт // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 4(10). - С. 58-62. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_4(10)__13.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Дубініна Антоніна Анатоліївна (технічні науки)
  • Попова Тетяна Миколаївна (технічні науки)
  • Ленерт Світлана Олександрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського