Наукова періодика України | Eastern-European journal of enterprise technologies | ||
Луговська О. А. Застосування гуміарабіку для створення емульсій типу масло-вода у харчових продуктах / О. А. Луговська, В. М. Сидор, Т. І. Нікітчіна // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 3(10). - С. 54-57. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_3%2810%29__12 Визначено вплив фізико-хімічних властивостей гуміарабіку в процесі його використання у харчових продуктах. Досліджено зразки харчових емульсій з використанням різної кількості гуміарабіку, як стабілізатора (за сталої масляної фази) та зразки емульсій зі змінною масляною фазою та постійною кількістю стабілізатора. Оптимальний варіант співвідношення водного стабілізатора та масляної фази емульсії характеризується одержанням максимальної кількості часток емульсії розміром до 1 мікрона. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Луговська О. А. Застосування гуміарабіку для створення емульсій типу масло-вода у харчових продуктах / О. А. Луговська, В. М. Сидор, Т. І. Нікітчіна // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 3(10). - С. 54-57. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_3(10)__12.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |