Наукова періодика України | Eastern-European journal of enterprise technologies | ||
Котляр О. В. Вплив рецептурних компонентів сухого жирового напівфабрикату для збивання на механічну міцність пінних мас / О. В. Котляр, А. Б. Горальчук, О. О. Гринченко // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 3(10). - С. 45-49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_3%2810%29__10 Надано експериментальні дані щодо впливу стабілізатора, поверхнево-активних речовин (ПАР), соняшникової олії на механічну міцність піноемульсійних систем. Обгрунтовано вибір і концентрації стабілізатора, ПАР, що надають можливість стабілізувати та підвищити механічну міцність піноподібних систем, що містять соняшникову олію. Одержані закономірності надали змогу стабілізувати структуру піноемульсійної системи на основі сухого жирового напівфабрикату. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Котляр О. В. Вплив рецептурних компонентів сухого жирового напівфабрикату для збивання на механічну міцність пінних мас / О. В. Котляр, А. Б. Горальчук, О. О. Гринченко // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 3(10). - С. 45-49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_3(10)__10.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |