Наукова періодика України | Eastern-European journal of enterprise technologies | ||
Фролова Н. Е. Нові можливості перероблення ефірних олій для ароматизації харчових продуктів / Н. Е. Фролова, О. М. Усатюк // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 2(12). - С. 24-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_2%2812%29__6 Запропоновано нові можливості перероблення ефірних олій з одержанням "вузьких" фракцій та індивідуальних ароматичних речовин (ІАР), що передбачає послідовне здійснення таких операцій: вакуумна ректифікація, препаративне виділення та газохроматографічний контроль чистоти одержаних продуктів. Виділені "вузькі" фракції й ІАР є натуральними ароматизаторами і їх запропоновано для ароматизації харчових продуктів. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Фролова Н. Е. Нові можливості перероблення ефірних олій для ароматизації харчових продуктів / Н. Е. Фролова, О. М. Усатюк // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 2(12). - С. 24-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_2(12)__6.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |