Наукова періодика України Eastern-European journal of enterprise technologies


Фролова Н. Е. 
Нові можливості перероблення ефірних олій для ароматизації харчових продуктів / Н. Е. Фролова, О. М. Усатюк // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 2(12). - С. 24-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_2%2812%29__6
Запропоновано нові можливості перероблення ефірних олій з одержанням "вузьких" фракцій та індивідуальних ароматичних речовин (ІАР), що передбачає послідовне здійснення таких операцій: вакуумна ректифікація, препаративне виділення та газохроматографічний контроль чистоти одержаних продуктів. Виділені "вузькі" фракції й ІАР є натуральними ароматизаторами і їх запропоновано для ароматизації харчових продуктів.
  Повний текст PDF - 224.124 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Фролова Н.
  • Усатюк О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Фролова Н. Е. Нові можливості перероблення ефірних олій для ароматизації харчових продуктів / Н. Е. Фролова, О. М. Усатюк // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 2(12). - С. 24-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_2(12)__6.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Фролова Наталія Епінетівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського