Наукова періодика України Eastern-European journal of enterprise technologies


Чуйко А. М. 
Дослідження якості виробів із дріжджового тіста і пісочного печива з використанням кріо-порошків із рослинної сировини / А. М. Чуйко, М. М. Чуйко, О. С. Орлова, С. О. Єрьоменко // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 2(12). - С. 133-137. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_2%2812%29__25
Розглянуто перспективність і доцільність використання порошків із нетрадиційної рослинної сировини, зокрема, виноградних вичавків і чорноплідної горобини, одержаних за кріогенною технологією, для покращання органолептичних і фізико-хімічних показників дріжджових виробів і пісочного печива, а також для підвищення їх біологічної цінності. Встановлено, що варіювання видами та концентраціями порошків надасть змогу регулювати якість борошна та направлено впливати на якість дріжджових виробів і пісочного печива.
  Повний текст PDF - 144.169 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Чуйко А.
  • Чуйко М.
  • Орлова О.
  • Єрьоменко С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Чуйко А. М. Дослідження якості виробів із дріжджового тіста і пісочного печива з використанням кріо-порошків із рослинної сировини / А. М. Чуйко, М. М. Чуйко, О. С. Орлова, С. О. Єрьоменко // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 2(12). - С. 133-137. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_2(12)__25.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Чуйко Андрій Миколайович (технічні науки)
  • Чуйко Марина Миколаївна (технічні науки)
  • Чуйко Мирослава Михайлівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського