Наукова періодика України Eastern-European journal of enterprise technologies


Погожих М. І. 
Вплив параметрів руху сушильного агента на кінетику сушіння змішаним теплопідводом / М. І. Погожих, А. О. Пак, А. В. Пак, М. В. Жеребкін // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 2(12). - С. 4-8. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_2%2812%29__2
Розроблено та створено установку для дослідження впливу параметрів руху сушильного агента на кінетику температури вологої сировини під час сушіння змішаним теплопідводом. Одержано залежності тривалості сушіння та моментів часу, за яких має місце локальний мінімум термограми, від кута обдуву масообмінного зазору. Досліджено вплив кута обдуву на кінетику температури та тривалість зневоднення сировини. Визначено раціональні значення кута обдуву масообмінного зазору.
  Повний текст PDF - 319.405 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Погожих М.
  • Пак А.
  • Пак А.
  • Жеребкін М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Погожих М. І. Вплив параметрів руху сушильного агента на кінетику сушіння змішаним теплопідводом / М. І. Погожих, А. О. Пак, А. В. Пак, М. В. Жеребкін // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 2(12). - С. 4-8. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_2(12)__2.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Погожих Микола Іванович (технічні науки)
  • Пак Андрій Олегович (технічні науки)
  • Пак Аліна Володимирівна (технічні науки)
  • Жеребкін Максим Васильович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського