Наукова періодика України Eastern-European journal of enterprise technologies


Нєміріч О. В. 
Аспекти технології хліба з використанням сушеної рослинної сировини / О. В. Нєміріч, О. О. Петруша, І. В. Бончак, В. В. Філіпенко // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 2(12). - С. 95-101. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_2%2812%29__19
Зазначено, що важливим шляхом виробництва продуктів "оздоровчого харчування" є збагачення базової продукції відсутніми фізіологічно-активними інгредієнтами. До числа таких інгредієнтів відносяться сушені овочеві порошки. Запропоновано технологію виробництва хлібобулочної продукції з внесенням капустяного порошку в оптимальних дозах, що значно покращує харчову цінність виробів, збагачуючи їх мікронутрієнтами, надає їм імунологічних і радіопротекторних властивостей.
  Повний текст PDF - 1.2 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Нєміріч О.
  • Петруша О.
  • Бончак І.
  • Філіпенко В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Нєміріч О. В. Аспекти технології хліба з використанням сушеної рослинної сировини / О. В. Нєміріч, О. О. Петруша, І. В. Бончак, В. В. Філіпенко // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 2(12). - С. 95-101. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_2(12)__19.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Нєміріч Олександра Володимирівна (технічні науки)
  • Петруша Оксана Олександрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського