Наукова періодика України | Eastern-European journal of enterprise technologies | ||
Нєміріч О. В. Аспекти технології хліба з використанням сушеної рослинної сировини / О. В. Нєміріч, О. О. Петруша, І. В. Бончак, В. В. Філіпенко // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 2(12). - С. 95-101. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_2%2812%29__19 Зазначено, що важливим шляхом виробництва продуктів "оздоровчого харчування" є збагачення базової продукції відсутніми фізіологічно-активними інгредієнтами. До числа таких інгредієнтів відносяться сушені овочеві порошки. Запропоновано технологію виробництва хлібобулочної продукції з внесенням капустяного порошку в оптимальних дозах, що значно покращує харчову цінність виробів, збагачуючи їх мікронутрієнтами, надає їм імунологічних і радіопротекторних властивостей. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Нєміріч О. В. Аспекти технології хліба з використанням сушеної рослинної сировини / О. В. Нєміріч, О. О. Петруша, І. В. Бончак, В. В. Філіпенко // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 2(12). - С. 95-101. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_2(12)__19.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |