Наукова періодика України | Eastern-European journal of enterprise technologies | ||
Самохвалова О. В. Вплив збагачувальних добавок на формування структури тіста та випеченних маффінів / О. В. Самохвалова, К. Р. Касабова, С. Г. Олійник // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 1(10). - С. 32-36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_1%2810%29__8 Досліджено вплив збагачувальних домішок, одержаних із вторинної рослинної сировини, а саме шроту зародків пшениці та бурякових волокон (неосвітлених та освітлених) із різним полісахаридним і гранулометричним складом, на формування структури тіста для маффінів. Визначено структурно-механічні та фізико-хімічні властивості випечених виробів під час внесення бурякових волокон та шроту зародків пшениці. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Самохвалова О. В. Вплив збагачувальних добавок на формування структури тіста та випеченних маффінів / О. В. Самохвалова, К. Р. Касабова, С. Г. Олійник // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 1(10). - С. 32-36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_1(10)__8.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |