Наукова періодика України Eastern-European journal of enterprise technologies


Самохвалова О. В. 
Вплив збагачувальних добавок на формування структури тіста та випеченних маффінів / О. В. Самохвалова, К. Р. Касабова, С. Г. Олійник // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 1(10). - С. 32-36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_1%2810%29__8
Досліджено вплив збагачувальних домішок, одержаних із вторинної рослинної сировини, а саме шроту зародків пшениці та бурякових волокон (неосвітлених та освітлених) із різним полісахаридним і гранулометричним складом, на формування структури тіста для маффінів. Визначено структурно-механічні та фізико-хімічні властивості випечених виробів під час внесення бурякових волокон та шроту зародків пшениці.
  Повний текст PDF - 232.714 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Самохвалова О.
  • Касабова К.
  • Олійник С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Самохвалова О. В. Вплив збагачувальних добавок на формування структури тіста та випеченних маффінів / О. В. Самохвалова, К. Р. Касабова, С. Г. Олійник // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 1(10). - С. 32-36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_1(10)__8.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Самохвалова Ольга Володимирівна (технічні науки)
  • Касабова Катерина Рубенівна (технічні науки)
  • Олійник Світлана Георгіївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського