Наукова періодика України | Eastern-European journal of enterprise technologies | ||
Головко М. П. Вплив напівфабрикату білково-мінерального на структурно-механічні характеристики м’ясних виробів / М. П. Головко, М. Л. Серік, Т. М. Головко, В. В. Полупан, І. В. Шурдук // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2013. - № 6(11). - С. 30-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2013_6%2811%29__8 Розглянуто проблему дефіциту засвоюваних сполук кальцію у харчуванні. Доведено доцільність використання напівфабрикату білково-мінерального (НБМ) у технології м'ясних виробів з метою їх збагачення засвоюваним кальцієм. Наведено та науково обгрунтовано результати досліджень впливу НБМ на структурно-механічні властивості модельних м'ясних систем, характер зміни яких говорить про покращання якісних характеристик готового продукту. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Головко М. П. Вплив напівфабрикату білково-мінерального на структурно-механічні характеристики м’ясних виробів / М. П. Головко, М. Л. Серік, Т. М. Головко, В. В. Полупан, І. В. Шурдук // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2013. - № 6(11). - С. 30-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2013_6(11)__8.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |