Наукова періодика України | Eastern-European journal of enterprise technologies | ||
Арутюнян Т. В. Исследование стойкости майонезной эмульсии на основе ферментированного пшеничного солода / Т. В. Арутюнян, Л. А. Данилова, Ф. Ф. Гладкий // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2013. - № 6(11). - С. 27-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2013_6%2811%29__7 Приведены данные исследований по получению стабилизатора водно-жировых эмульсий майонеза на основе ферментированного пшеничного солода. Исследована стойкость эмульсий, а также дана рекомендация по использованию стабилизатора для частичной замены в рецептуре майонезов определенной части более дорогого компонента - яичного порошка. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Арутюнян Т. В. Исследование стойкости майонезной эмульсии на основе ферментированного пшеничного солода / Т. В. Арутюнян, Л. А. Данилова, Ф. Ф. Гладкий // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2013. - № 6(11). - С. 27-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2013_6(11)__7.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |