Наукова періодика України Eastern-European journal of enterprise technologies


Арутюнян Т. В. 
Исследование стойкости майонезной эмульсии на основе ферментированного пшеничного солода / Т. В. Арутюнян, Л. А. Данилова, Ф. Ф. Гладкий // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2013. - № 6(11). - С. 27-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2013_6%2811%29__7
Приведены данные исследований по получению стабилизатора водно-жировых эмульсий майонеза на основе ферментированного пшеничного солода. Исследована стойкость эмульсий, а также дана рекомендация по использованию стабилизатора для частичной замены в рецептуре майонезов определенной части более дорогого компонента - яичного порошка.
  Повний текст PDF - 186.836 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Арутюнян Т.
  • Данилова Л.
  • Гладкий Ф.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Арутюнян Т. В. Исследование стойкости майонезной эмульсии на основе ферментированного пшеничного солода / Т. В. Арутюнян, Л. А. Данилова, Ф. Ф. Гладкий // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2013. - № 6(11). - С. 27-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2013_6(11)__7.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Арутюнян Тетяна Володимирівна (технічні науки)
  • Данилова Людмила Андріївна (технічні науки)
  • Гладкий Федір Федорович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського