Наукова періодика України Eastern-European journal of enterprise technologies


Павлюк Р. Ю.  
Інноваційні технології вітамінного плодово-ягідного морозива з використанням заморожених дрібнодисперсних добавок з рослинної сировини / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, А. А. Берестова // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2013. - № 4(10). - С. 57-62. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2013_4-10_15
Науково обгрунтовано та розроблено інноваційну технологію натурального вітамінного плодово-ягідного морозива з використанням заморожених дрібнодисперсних домішок (ДДД) у формі наноструктурованого пюре з рослинної сировини. Підібрано рецептурний склад, досліджено вміст біологічно активних речовин у нових видах морозива за збагачення рослинними домішками. Як інновацію у процесі одержання заморожених ДДД використано кріогенне "шокове" заморожування та низькотемпературне подрібнення.
  Повний текст PDF - 918.696 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Павлюк Р.
  • Погарська В.
  • Берестова А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Павлюк Р. Ю.  Інноваційні технології вітамінного плодово-ягідного морозива з використанням заморожених дрібнодисперсних добавок з рослинної сировини / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, А. А. Берестова // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2013. - № 4(10). - С. 57-62. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2013_4-10_15.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Павлюк Раїса Юріївна (технічні науки)
  • Погарська Вікторія Вадимівна (технічні науки)
  • Берестова Аделіна Анатоліївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського