Наукова періодика України Вісник Національного технічного університету "ХПІ"


Юр'єва М. С. 
Збагачення молочних продуктів риб'ячим жиром / М. С. Юр'єва // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Хімія, хімічна технологія та екологія. - 2013. - № 57. - С. 176-180. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vcpixx_2013_57_29
  Повний текст PDF - 129.867 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Юр'єва М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Юр'єва М. С. Збагачення молочних продуктів риб'ячим жиром / М. С. Юр'єва // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Хімія, хімічна технологія та екологія. - 2013. - № 57. - С. 176-180. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vcpixx_2013_57_29.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського