Наукова періодика України | Вісник Центру наукового забезпечення АПВ Харківської області | ||
Василенко А. О. Кулінарні властивості сортів гороху селекції інституту рослинництва ім. В. Я. Юр’єва / А. О. Василенко, І. М. Безуглий, Л. М. Потьомкіна, Л. Н. Шевченко, Т. А. Шелякіна, А. М. Штельма // Вісник Центру наукового забезпечення АПВ Харківської області. - 2018. - Вип. 24. - С. 136-143. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vcnzapv_2018_24_18 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Василенко А. О. Кулінарні властивості сортів гороху селекції інституту рослинництва ім. В. Я. Юр’єва / А. О. Василенко, І. М. Безуглий, Л. М. Потьомкіна, Л. Н. Шевченко, Т. А. Шелякіна, А. М. Штельма // Вісник Центру наукового забезпечення АПВ Харківської області. - 2018. - Вип. 24. - С. 136-143. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vcnzapv_2018_24_18.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |