Наукова періодика України Вісник Центру наукового забезпечення АПВ Харківської області


Василенко А. О. 
Кулінарні властивості сортів гороху селекції інституту рослинництва ім. В. Я. Юр’єва / А. О. Василенко, І. М. Безуглий, Л. М. Потьомкіна, Л. Н. Шевченко, Т. А. Шелякіна, А. М. Штельма // Вісник Центру наукового забезпечення АПВ Харківської області. - 2018. - Вип. 24. - С. 136-143. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vcnzapv_2018_24_18
  Повний текст PDF - 619.423 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Василенко А.
  • Безуглий І.
  • Потьомкіна Л.
  • Шевченко Л.
  • Шелякіна Т.
  • Штельма А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Василенко А. О. Кулінарні властивості сортів гороху селекції інституту рослинництва ім. В. Я. Юр’єва / А. О. Василенко, І. М. Безуглий, Л. М. Потьомкіна, Л. Н. Шевченко, Т. А. Шелякіна, А. М. Штельма // Вісник Центру наукового забезпечення АПВ Харківської області. - 2018. - Вип. 24. - С. 136-143. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vcnzapv_2018_24_18.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Василенко Антоніна Олександрівна (сільськогосподарські науки)
  • Василенко Андрій Овер'янович (1891–1963) (сільськогосподарські науки)
  • Безуглий Ігор Миколайович (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського