Наукова періодика України | Вісник Центру наукового забезпечення АПВ Харківської області | ||
Сікун М. В. Вплив технологічних і конструктивних особливостей приготування та роздавання кормів в групах на витрати робочого часу оператора по обслуговуванню поросят віком від одного до трьох місяців / М. В. Сікун // Вісник Центру наукового забезпечення АПВ Харківської області. - 2013. - Вип. 15. - С. 191-199. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vcnzapv_2013_15_26 Розглянуто вплив технологічних і конструктивних особливостей лінії приготування та роздавання кормів на споживання і втрати води піддослідними поросятами, який надасть змогу покращити умови утримання тварин. Застосування технологічного прийому забезпечення поросят кормом та водою з використанням розробленої технологічної лінії для приготування та роздавання вологого корму різної консистенції, у порівнянні з контрольними групами № 1 та № 2, призвело до зменшення площі зволоженої водою підлоги в групових станках дослідної групи на початку досліду на 63,7 % і 22,3 % та наприкінці і на 38,1 % і 19,8 % відповідно. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Сікун М. В. Вплив технологічних і конструктивних особливостей приготування та роздавання кормів в групах на витрати робочого часу оператора по обслуговуванню поросят віком від одного до трьох місяців / М. В. Сікун // Вісник Центру наукового забезпечення АПВ Харківської області. - 2013. - Вип. 15. - С. 191-199. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vcnzapv_2013_15_26.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |