Наукова періодика України Вісник Чернігівського державного технологічного університету


Шпак Н. А. 
Підвищення рівня споживання продуктів харчування як чинник активізації розвитку вітчизняного агропромислового комплексу / Н. А. Шпак // Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія : Економічні науки. - 2013. - № 4. - С. 310-314. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vcndtue_2013_4_43
  Повний текст PDF - 160.677 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шпак Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шпак Н. А. Підвищення рівня споживання продуктів харчування як чинник активізації розвитку вітчизняного агропромислового комплексу / Н. А. Шпак // Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія : Економічні науки. - 2013. - № 4. - С. 310-314. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vcndtue_2013_4_43.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Шпак Наталія Андріївна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського