Наукова періодика України | Вісник Чернігівського державного технологічного університету | ||
Притульська Н. В. Дослідження змін фізико-хімічних показників якості продуктів для ентерального харчування / Н. В. Притульська, Д. П. Антюшко, А. М. Кучинська // Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія : Технічні науки. - 2015. - № 1. - С. 180-184. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vcndtn_2015_1_30 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Притульська Н. В. Дослідження змін фізико-хімічних показників якості продуктів для ентерального харчування / Н. В. Притульська, Д. П. Антюшко, А. М. Кучинська // Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія : Технічні науки. - 2015. - № 1. - С. 180-184. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vcndtn_2015_1_30.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |