Наукова періодика України Вісник Чернігівського державного технологічного університету


Притульська Н. В. 
Дослідження змін фізико-хімічних показників якості продуктів для ентерального харчування / Н. В. Притульська, Д. П. Антюшко, А. М. Кучинська // Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія : Технічні науки. - 2015. - № 1. - С. 180-184. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vcndtn_2015_1_30
  Повний текст PDF - 192.778 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Притульська Н.
  • Антюшко Д.
  • Кучинська А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Притульська Н. В. Дослідження змін фізико-хімічних показників якості продуктів для ентерального харчування / Н. В. Притульська, Д. П. Антюшко, А. М. Кучинська // Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія : Технічні науки. - 2015. - № 1. - С. 180-184. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vcndtn_2015_1_30.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Притульська Наталія Володимирівна (технічні науки)
  • Антюшко Дмитро Петрович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського