Наукова періодика України | Вісник Чернігівського державного технологічного університету | ||
Кучинська А. М. Наукові засади вибору рослинної сировини для підвищення харчової цінності пива / А. М. Кучинська // Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія : Технічні науки. - 2013. - № 3. - С. 264-273. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vcndtn_2013_3_41 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Кучинська А. М. Наукові засади вибору рослинної сировини для підвищення харчової цінності пива / А. М. Кучинська // Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія : Технічні науки. - 2013. - № 3. - С. 264-273. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vcndtn_2013_3_41. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |