Наукова періодика України Вісник Чернігівського державного технологічного університету


Ракша-Слюсарева О. А. 
Дослідження мінерального складу харчового продукту "Ріпакового" для спеціального дієтичного споживання / О. А. Ракша-Слюсарева, Л. Ф. Пікула, В. О. Круль, І. І. Володченко // Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія : Технічні науки. - 2013. - № 1. - С. 227-232. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vcndtn_2013_1_37
  Повний текст PDF - 161.231 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ракша-Слюсарева О.
  • Пікула Л.
  • Круль В.
  • Володченко І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ракша-Слюсарева О. А. Дослідження мінерального складу харчового продукту "Ріпакового" для спеціального дієтичного споживання / О. А. Ракша-Слюсарева, Л. Ф. Пікула, В. О. Круль, І. І. Володченко // Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія : Технічні науки. - 2013. - № 1. - С. 227-232. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vcndtn_2013_1_37.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського