Наукова періодика України Вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту


Федоров А. О. 
Споживча характеристика хімічних компонентів харчових продуктів / А. О. Федоров, В. О. Федорова // Вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту. Економічні науки. - 2011. - Вип. 4. - С. 419-423. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vchtei_2011_4_76
  Повний текст PDF - 218.032 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Федоров А.
  • Федорова В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Федоров А. О. Споживча характеристика хімічних компонентів харчових продуктів / А. О. Федоров, В. О. Федорова // Вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту. Економічні науки. - 2011. - Вип. 4. - С. 419-423. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vchtei_2011_4_76.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Федоров Андрій Олексійович (економічні науки)
  • Федорова Вікторія Олександрівна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського