Наукова періодика України | Вісник Хмельницького національного університету | ||
Філімонова Н. В. Вплив обробки тиском на структурно-механічні властивості м'яса при його подрібненні у вовчку / Н. В. Філімонова, С. О. Філімонов, О. В. Батраченко // Вісник Хмельницького національного університету. Технічні науки. - 2018. - № 2. - С. 129-133. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vchnu_tekh_2018_2_22 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Філімонова Н. В. Вплив обробки тиском на структурно-механічні властивості м'яса при його подрібненні у вовчку / Н. В. Філімонова, С. О. Філімонов, О. В. Батраченко // Вісник Хмельницького національного університету. Технічні науки. - 2018. - № 2. - С. 129-133. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vchnu_tekh_2018_2_22.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |