Наукова періодика України | Вісник Хмельницького національного університету | ||
Прилепа Н. В. Особливості кейтерингу як нового напряму ресторанного бізнесу в Україні / Н. В. Прилепа // Вісник Хмельницького національного університету. Економічні науки. - 2017. - № 2(2). - С. 287-289. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vchnu_ekon_2017_2%282%29__62 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Прилепа Н. В. Особливості кейтерингу як нового напряму ресторанного бізнесу в Україні / Н. В. Прилепа // Вісник Хмельницького національного університету. Економічні науки. - 2017. - № 2(2). - С. 287-289. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vchnu_ekon_2017_2(2)__62.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |