Наукова періодика України Вісник Хмельницького національного університету


Прилепа Н. В. 
Особливості розвитку інноваційних технологій у сфері ресторанного господарства / Н. В. Прилепа // Вісник Хмельницького національного університету. Економічні науки. - 2016. - № 4(2). - С. 212-215. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vchnu_ekon_2016_4%282%29__45
  Повний текст PDF - 410.373 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Прилепа Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Прилепа Н. В. Особливості розвитку інноваційних технологій у сфері ресторанного господарства / Н. В. Прилепа // Вісник Хмельницького національного університету. Економічні науки. - 2016. - № 4(2). - С. 212-215. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vchnu_ekon_2016_4(2)__45.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Прилепа Наталія Валеріївна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського