Наукова періодика України Вісник Черкаського державного технологічного університету


Мирошніченко К. А. 
Адгезійні властивості основних видів м'ясних фаршів, що найчастіше переробляються в емульситаторі / К. А. Мирошніченко, О. В. Батраченко // Вісник Черкаського державного технологічного університету. Серія : Технічні науки. - 2017. - № 2. - С. 99-104. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vchdtu_2017_2_16
  Повний текст PDF - 349.166 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Мирошніченко К.
  • Батраченко О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Мирошніченко К. А. Адгезійні властивості основних видів м'ясних фаршів, що найчастіше переробляються в емульситаторі / К. А. Мирошніченко, О. В. Батраченко // Вісник Черкаського державного технологічного університету. Серія : Технічні науки. - 2017. - № 2. - С. 99-104. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vchdtu_2017_2_16.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Батраченко Олександр Вікторович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського