Наукова періодика України Вісник Чернігівського національного педагогічного університету


Ткачук С. І. 
Особливості формування професійної компетентності майбутніх фахівців-технологів у галузі харчових технологій в умовах професійної підготовки / С. І. Ткачук // Вісник Чернігівського національного педагогічного університету. Серія : Педагогічні науки. - 2016. - Вип. 137. - С. 58-62. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VchdpuP_2016_137_16
  Повний текст PDF - 485.052 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ткачук С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ткачук С. І. Особливості формування професійної компетентності майбутніх фахівців-технологів у галузі харчових технологій в умовах професійної підготовки / С. І. Ткачук // Вісник Чернігівського національного педагогічного університету. Серія : Педагогічні науки. - 2016. - Вип. 137. - С. 58-62. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VchdpuP_2016_137_16.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Ткачук Станіслав Іванович (педагогічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського