Наукова періодика України Вісник Житомирського державного університету імені Івана Франка


Duhanets V. I. 
Criteria for assessing the practical preparedness of the future technologist-technician in the specialty "production of bread, confectionary, pasta and food concentrates" at the food industry college / V. I. Duhanets, L. V. Tkach // Вісник Житомирського державного університету імені Івана Франка. Педагогічні науки. - 2019. - Вип. 2. - С. 24-33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VZhDUP_2019_2_5
  Повний текст PDF - 607.411 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Duhanets V.
  • Tkach L.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Duhanets V. I. Criteria for assessing the practical preparedness of the future technologist-technician in the specialty "production of bread, confectionary, pasta and food concentrates" at the food industry college / V. I. Duhanets, L. V. Tkach // Вісник Житомирського державного університету імені Івана Франка. Педагогічні науки. - 2019. - Вип. 2. - С. 24-33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VZhDUP_2019_2_5.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського