Наукова періодика України | Вісник Житомирського державного університету імені Івана Франка | ||
Duhanets V. I. Criteria for assessing the practical preparedness of the future technologist-technician in the specialty "production of bread, confectionary, pasta and food concentrates" at the food industry college / V. I. Duhanets, L. V. Tkach // Вісник Житомирського державного університету імені Івана Франка. Педагогічні науки. - 2019. - Вип. 2. - С. 24-33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VZhDUP_2019_2_5 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Duhanets V. I. Criteria for assessing the practical preparedness of the future technologist-technician in the specialty "production of bread, confectionary, pasta and food concentrates" at the food industry college / V. I. Duhanets, L. V. Tkach // Вісник Житомирського державного університету імені Івана Франка. Педагогічні науки. - 2019. - Вип. 2. - С. 24-33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VZhDUP_2019_2_5. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |