Наукова періодика України | Вісник Житомирського державного університету імені Івана Франка | ||
Мельник О. Ф. Аналіз термінологічної системи дослідження проблеми формування професійної компетентності майбутніх техніків-технологів виробництва харчової продукції / О. Ф. Мельник // Вісник Житомирського державного університету імені Івана Франка. Педагогічні науки. - 2015. - Вип. 4. - С. 138-142. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VZhDUP_2015_4_29 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Мельник О. Ф. Аналіз термінологічної системи дослідження проблеми формування професійної компетентності майбутніх техніків-технологів виробництва харчової продукції / О. Ф. Мельник // Вісник Житомирського державного університету імені Івана Франка. Педагогічні науки. - 2015. - Вип. 4. - С. 138-142. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VZhDUP_2015_4_29. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |