Наукова періодика України | Вісник Сумського державного університету | ||
Федоришин М. В. Прогнозування обсягів реалізації кондитерської продукції на основі еластичності попиту / М. В. Федоришин, О. М. Теліженко // Вісник Сумського державного університету. Серія : Економіка. - 2015. - № 2. - С. 77-84. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VSU_ekon_2015_2_11 Запропоновано науково-методичні підходи до прогнозування обсягів реалізації кондитерської продукції на основі показника еластичності обсягів реалізації від ціни та виручки від обсягу реалізації. Під час аналізу досліджувався вплив зміни таких критичних параметрів як ціна та обсяг реалізації продукції. Розраховано показники граничних цін, обсягів виробництва та визначено значення еластичності. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Федоришин М. В. Прогнозування обсягів реалізації кондитерської продукції на основі еластичності попиту / М. В. Федоришин, О. М. Теліженко // Вісник Сумського державного університету. Серія : Економіка. - 2015. - № 2. - С. 77-84. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VSU_ekon_2015_2_11.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |