Наукова періодика України Вісник Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля


Галай К. Б. 
Особливості технологій приготування їжі селянами Київської та Полтавської губерній: етнографічний аспект (1861 – 1913 рр.) / К. Б. Галай // Вісник Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля. - 2018. - № 5. - С. 26-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VSUNU_2018_5_6
  Повний текст PDF - 373.71 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Галай К.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Галай К. Б. Особливості технологій приготування їжі селянами Київської та Полтавської губерній: етнографічний аспект (1861 – 1913 рр.) / К. Б. Галай // Вісник Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля. - 2018. - № 5. - С. 26-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VSUNU_2018_5_6.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського