Наукова періодика України | Вісник Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля | ||
Галай К. Б. Особливості технологій приготування їжі селянами Київської та Полтавської губерній: етнографічний аспект (1861 – 1913 рр.) / К. Б. Галай // Вісник Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля. - 2018. - № 5. - С. 26-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VSUNU_2018_5_6 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Галай К. Б. Особливості технологій приготування їжі селянами Київської та Полтавської губерній: етнографічний аспект (1861 – 1913 рр.) / К. Б. Галай // Вісник Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля. - 2018. - № 5. - С. 26-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VSUNU_2018_5_6. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |