Наукова періодика України | Вісник Полтавської державної аграрної академії | ||
Кіт А. А. Деякі показники якості та безпечності м’яса та м’ясопродуктів / А. А. Кіт, С. М. Михайлютенко, О. В. Кручиненко, В. О. Євстаф’єва, В. В. Мельничук // Вісник Полтавської державної аграрної академії. - 2018. - № 4. - С. 158-162. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VPDAA_2018_4_26 Представлено результати досліджень показників якості та безпечності зразків продукції під час проведення ярмаркового заходу Комунальним підприємством "Міський магазин" м. Київ. Перевірено їх відповідність за вмістом афлатоксину В1, пестицидів. Встановлено, що рівень AFВ1 у харчових продуктах становив менше 0,0144 мг/кг. Проаналізовано проби м'яса та м'ясопродуктів на вміст таких пестицидів як гексахлоран (гамма-ізомер), дихлордифенил трихлорметилметан та його метаболіти, базудин, карбофос, метафос, хлорофос, дихлорвинилдифосфат. З'ясовано, що за показниками якості та безпеки (пестицидів, мікотоксинів) м'ясо та м'ясопродукти відповідають нормативним вимогам і були допущені до реалізації. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Кіт А. А. Деякі показники якості та безпечності м’яса та м’ясопродуктів / А. А. Кіт, С. М. Михайлютенко, О. В. Кручиненко, В. О. Євстаф’єва, В. В. Мельничук // Вісник Полтавської державної аграрної академії. - 2018. - № 4. - С. 158-162. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VPDAA_2018_4_26.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |