Наукова періодика України Вісник Полтавської державної аграрної академії


Авраменко Н. О. 
М’ясо диких тварин: особливості та склад / Н. О. Авраменко // Вісник Полтавської державної аграрної академії. - 2017. - № 3. - С. 108-109. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VPDAA_2017_3_26
  Повний текст PDF - 345.645 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Авраменко Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Авраменко Н. О. М’ясо диких тварин: особливості та склад / Н. О. Авраменко // Вісник Полтавської державної аграрної академії. - 2017. - № 3. - С. 108-109. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VPDAA_2017_3_26.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Авраменко Наталія Олексіївна (1972–) (ветеринарні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського