Наукова періодика України | Вісник Полтавської державної аграрної академії | ||
Киричко Б. П. Визначення біологічної дії препаратів "Трифузол-Н", "Трифузол-суспензія" та "Трифузол, розчин для ін’єкцій 1%" / Б. П. Киричко, Т. В. Звенігородська, І. В. Гиренко, В. В. Парченко // Вісник Полтавської державної аграрної академії. - 2017. - № 3. - С. 67-69. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VPDAA_2017_3_15 Встановлено, що у випадку застосування препарату "Трифузол-H" у сироватці крові щурів підвищується активність аланінамінотрансферази (p << 0,001), зростає вміст креатиніну (p << 0,05), знижується вміст сечової кислоти (p << 0,05) та активність гама-глутамілтранспептидази (p << 0,05). За використання препарату "Трифузол суспензія" знижується активність аспартатамінотрансферази (p << 0,01) та лактатдегідрогенази (p << 0,05), знижується вміст сечової кислоти (p << 0,01), зростає вміст креатиніну (p << 0,01), зростає вміст креатиніну (p << 0,05). За використання препарату "Трифузол, розчин для ін'єкцій 1 %" знижується активність лактатдегідрогенази (p << 0,05) та гамма-глутамілтранспептидази (p << 0,05), знижується вміст холестеролу (p << 0,05), тригліцеридів (p << 0,05) та зростає вміст креатиніну (p << 0,05). Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Киричко Б. П. Визначення біологічної дії препаратів "Трифузол-Н", "Трифузол-суспензія" та "Трифузол, розчин для ін’єкцій 1%" / Б. П. Киричко, Т. В. Звенігородська, І. В. Гиренко, В. В. Парченко // Вісник Полтавської державної аграрної академії. - 2017. - № 3. - С. 67-69. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VPDAA_2017_3_15.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |