Наукова періодика України | Вісник Полтавської державної аграрної академії | ||
Гавриленко О. С. Експертні дослідження м'яса та м'ясних продуктів / О. С. Гавриленко, О. А. Хоміцька, О. В. Загорулько // Вісник Полтавської державної аграрної академії. - 2017. - № 1-2. - С. 74-77. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VPDAA_2017_1-2_16 Наведено результати досліджень якості та безпечності м'яса та ковбасних виробів українських виробників за органолептичними, фізико-хімічними та мікробіологічними показниками. Проаналізовано основні показники безпечності продуктів, які реалізуються в торговій мережі. По результатам досліджень встановлено основні причини невідповідності згідно з діючими стандартами - це показник загального мікробіологічного забруднення (МАФАМ) і перевищення кількості бактерій групи кишкових паличок, що свідчить про порушення технологічних режимів та санітарно-гігієнічних вимог виробництва, зберігання, транспортування та реалізації. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Гавриленко О. С. Експертні дослідження м'яса та м'ясних продуктів / О. С. Гавриленко, О. А. Хоміцька, О. В. Загорулько // Вісник Полтавської державної аграрної академії. - 2017. - № 1-2. - С. 74-77. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VPDAA_2017_1-2_16.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |