Наукова періодика України | Вісник Полтавської державної аграрної академії | ||
Щербакова Н. С. Визначення якості курячих яєць виробництва ПАТ "Полтавська птахофабрика" / Н. С. Щербакова, Ж. О. Передера, С. Б. Передера // Вісник Полтавської державної аграрної академії. - 2015. - № 4. - С. 61-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VPDAA_2015_4_17 Наведено дані щодо показників якості та безпеки курячих яєць, які виробляє ПАТ "Полтавська птахофабрика". Досліджено яйця на вміст токсичних елементів, таких як: свинець, кадмій, ртуть, мідь, цинк, миш'як, а також антибіотиків. Визначено вміст жиру у жовтку та каротиноїдів. Проведено органолептичні дослідження та овоскопію. Встановлено, що яйця курячі, які надійшли з ПАТ "Полтавська птахофабрика", за показниками якості відповідають показникам чинних нормативних документів. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Щербакова Н. С. Визначення якості курячих яєць виробництва ПАТ "Полтавська птахофабрика" / Н. С. Щербакова, Ж. О. Передера, С. Б. Передера // Вісник Полтавської державної аграрної академії. - 2015. - № 4. - С. 61-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VPDAA_2015_4_17.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |