Наукова періодика України Вісник Полтавської державної аграрної академії


Щербакова Н. С. 
Визначення якості курячих яєць виробництва ПАТ "Полтавська птахофабрика" / Н. С. Щербакова, Ж. О. Передера, С. Б. Передера // Вісник Полтавської державної аграрної академії. - 2015. - № 4. - С. 61-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VPDAA_2015_4_17
Наведено дані щодо показників якості та безпеки курячих яєць, які виробляє ПАТ "Полтавська птахофабрика". Досліджено яйця на вміст токсичних елементів, таких як: свинець, кадмій, ртуть, мідь, цинк, миш'як, а також антибіотиків. Визначено вміст жиру у жовтку та каротиноїдів. Проведено органолептичні дослідження та овоскопію. Встановлено, що яйця курячі, які надійшли з ПАТ "Полтавська птахофабрика", за показниками якості відповідають показникам чинних нормативних документів.
  Повний текст PDF - 337.528 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Щербакова Н.
  • Передера Ж.
  • Передера С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Щербакова Н. С. Визначення якості курячих яєць виробництва ПАТ "Полтавська птахофабрика" / Н. С. Щербакова, Ж. О. Передера, С. Б. Передера // Вісник Полтавської державної аграрної академії. - 2015. - № 4. - С. 61-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VPDAA_2015_4_17.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Щербакова Наталія Сергіївна (ветеринарні науки)
  • Передера Жанна Олександрівна (1951–) (ветеринарні науки)
  • Передера Сергій Борисович (1956–) (ветеринарні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського