Наукова періодика України Вісник Полтавської державної аграрної академії


Баранова Г. С. 
М'ясо-сальна продуктивність і фізико-хімічні властивості м'яса свиней різних генотипів / Г. С. Баранова // Вісник Полтавської державної аграрної академії. - 2014. - № 2. - С. 169-172. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VPDAA_2014_2_37
У порівняльному аспекті вивчено відгодівельні і м'ясні якості свиней різного напряму продуктивності: великої білої породи (універсальної), породи ландрас та їх помісних нащадків за аналогічних умов годівлі й утримання. Узагальнено результати дослідження м'ясної продуктивності молодняку свиней різних генотипів. Одержано та проаналізовано додаткові дані м'ясо-сальної продуктивності та фізико-хімічні властивості м'яса свиней. За результатами досліджень встановлено позитивну обумовленість продуктивних якостей свиней залежно від генотипу та проведено теоретичне обгрунтування прогнозування показників продуктивності.
  Повний текст PDF - 203.416 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Баранова Г.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Баранова Г. С. М'ясо-сальна продуктивність і фізико-хімічні властивості м'яса свиней різних генотипів / Г. С. Баранова // Вісник Полтавської державної аграрної академії. - 2014. - № 2. - С. 169-172. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VPDAA_2014_2_37.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського