Наукова періодика України | Вісник Національного університету "Львівська політехніка" | ||
Самойленко К. В. Забезпечення корисності туристичного продукту через використання складових інформаційної логістики / К. В. Самойленко // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". Логістика. - 2014. - № 811. - С. 325-330. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VNULPL_2014_811_51 Досліджено особливості формування та забезпечення корисності туристичного продукту. Розглянуто основні підходи до визначення сутності корисності. Виділено домінантні компоненти споживчої корисності туристичного продукту. Виокремлено споживчі (відчутні та невідчутні) характеристики туристичного продукту. Конкретизовано споживчі характеристики, що відображають домінантні компоненти споживчої цінності туристичного продукту. Досліджено інформаційні потоки, що функціонують на всіх етапах створення туристичного продукту. Наголошено на доцільності використання інструментів інформаційної логістики для формування корисності туристичного продукту. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Самойленко К. В. Забезпечення корисності туристичного продукту через використання складових інформаційної логістики / К. В. Самойленко // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". Логістика. - 2014. - № 811. - С. 325-330. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VNULPL_2014_811_51. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |