Наукова періодика України | Вісник Львівського університету | ||
Хомич Г. Фенольні сполуки ягід чорниці та їхні зміни у процесі переробки / Г. Хомич // Вісник Львівського університету. Серія біологічна. - 2016. - Вип. 73. - С. 447-447. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VLNU_biol_2016_73_128 Враховуючи високий вміст фенольних сполук у складі ягід чорниці та їх різнобічну лікувально-профілактичну дію, доцільно одержувати на їх основі продукти харчування, збагачені БАР цієї сировини. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Хомич Г. Фенольні сполуки ягід чорниці та їхні зміни у процесі переробки / Г. Хомич // Вісник Львівського університету. Серія біологічна. - 2016. - Вип. 73. - С. 447-447. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VLNU_biol_2016_73_128. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |