Наукова періодика України Вісник Львівського університету


Хомич Г. 
Фенольні сполуки ягід чорниці та їхні зміни у процесі переробки / Г. Хомич // Вісник Львівського університету. Серія біологічна. - 2016. - Вип. 73. - С. 447-447. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VLNU_biol_2016_73_128
Враховуючи високий вміст фенольних сполук у складі ягід чорниці та їх різнобічну лікувально-профілактичну дію, доцільно одержувати на їх основі продукти харчування, збагачені БАР цієї сировини.
  Повний текст PDF - 234.11 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Хомич Г.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Хомич Г. Фенольні сполуки ягід чорниці та їхні зміни у процесі переробки / Г. Хомич // Вісник Львівського університету. Серія біологічна. - 2016. - Вип. 73. - С. 447-447. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VLNU_biol_2016_73_128.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського