Наукова періодика України | Вісник Львівського університету | ||
Куцик Т. Новий функціональний молочнокислий продукт "Дивосил" / Т. Куцик // Вісник Львівського університету. Серія біологічна. - 2016. - Вип. 73. - С. 443. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VLNU_biol_2016_73_124 Оригінальність продукту і новизну технологічних рішень для виробництва продукту підтверджено патентом України на винахід "Спосіб виробництва функціонального кисломолочного продукту "Дивосил" (Пат. № 97772 Україна, МПК А23С 9/13(2006.01), А23С9/127 (2006.01), опуб. 12.03.2012 р., Бюл. № 5). Розроблено комплект нормативної документації (ТУ У 15.5-00419880 - 106 - 2011 "Продукт кисломолочний функціональний харчовий "Дивосил" і ТІ (Технологічну інструкцію), які рекомендовано виробництву. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Куцик Т. Новий функціональний молочнокислий продукт "Дивосил" / Т. Куцик // Вісник Львівського університету. Серія біологічна. - 2016. - Вип. 73. - С. 443. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VLNU_biol_2016_73_124.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |