Наукова періодика України Вісник Львівського університету


Буйлук А. 
Фруктово-овочеві соки з пребіотичною активністю / А. Буйлук, K. Капрельянц // Вісник Львівського університету. Серія біологічна. - 2016. - Вип. 73. - С. 435. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VLNU_biol_2016_73_117
Використання ферментів за контрольованого гідролізу фруктово-овочевої сировини є доцільним і надає змогу одержувати продукт, збагачений пребіотиками для подальшого використання у функціональних продуктах харчування.
  Повний текст PDF - 263.41 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Буйлук А.
  • Капрельянц K.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Буйлук А. Фруктово-овочеві соки з пребіотичною активністю / А. Буйлук, K. Капрельянц // Вісник Львівського університету. Серія біологічна. - 2016. - Вип. 73. - С. 435. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VLNU_biol_2016_73_117.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського