Наукова періодика України | Вісник Львівського університету | ||
Буйлук А. Фруктово-овочеві соки з пребіотичною активністю / А. Буйлук, K. Капрельянц // Вісник Львівського університету. Серія біологічна. - 2016. - Вип. 73. - С. 435. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VLNU_biol_2016_73_117 Використання ферментів за контрольованого гідролізу фруктово-овочевої сировини є доцільним і надає змогу одержувати продукт, збагачений пребіотиками для подальшого використання у функціональних продуктах харчування. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Буйлук А. Фруктово-овочеві соки з пребіотичною активністю / А. Буйлук, K. Капрельянц // Вісник Львівського університету. Серія біологічна. - 2016. - Вип. 73. - С. 435. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VLNU_biol_2016_73_117. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |