Наукова періодика України Управління розвитком


Зайкіна Г. М. 
Шляхи вдосконалення системи управління якістю і конкурентоспроможністю продукції харчових підприємств України / Г. М. Зайкіна // Управління розвитком. - 2015. - № 4. - С. 35-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Uproz_2015_4_7
  Повний текст PDF - 444.965 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Зайкіна Г.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Зайкіна Г. М. Шляхи вдосконалення системи управління якістю і конкурентоспроможністю продукції харчових підприємств України / Г. М. Зайкіна // Управління розвитком. - 2015. - № 4. - С. 35-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Uproz_2015_4_7.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського