Наукова періодика України | Управління розвитком | ||
Зайкіна Г. М. Шляхи вдосконалення системи управління якістю і конкурентоспроможністю продукції харчових підприємств України / Г. М. Зайкіна // Управління розвитком. - 2015. - № 4. - С. 35-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Uproz_2015_4_7 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Зайкіна Г. М. Шляхи вдосконалення системи управління якістю і конкурентоспроможністю продукції харчових підприємств України / Г. М. Зайкіна // Управління розвитком. - 2015. - № 4. - С. 35-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Uproz_2015_4_7. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |