Наукова періодика України Управління розвитком


Шурміль М. І. 
Розроблення оптимального плану випуску кондитерської продукції підприємства харчової промисловості / М. І. Шурміль // Управління розвитком. - 2014. - № 7. - С. 66-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Uproz_2014_7_26
  Повний текст PDF - 378.254 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шурміль М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шурміль М. І. Розроблення оптимального плану випуску кондитерської продукції підприємства харчової промисловості / М. І. Шурміль // Управління розвитком. - 2014. - № 7. - С. 66-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Uproz_2014_7_26.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського