Наукова періодика України | Управління розвитком | ||
Нгуен Тхи Фьюнг Ань. Оптимизация объемов производства изделий быстрого приготовления / Тхи Фьюнг Ань. Нгуен // Управління розвитком. - 2014. - № 7. - С. 45-47. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Uproz_2014_7_18 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Нгуен Тхи Фьюнг Ань. Оптимизация объемов производства изделий быстрого приготовления / Тхи Фьюнг Ань. Нгуен // Управління розвитком. - 2014. - № 7. - С. 45-47. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Uproz_2014_7_18. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |