Наукова періодика України Управління розвитком


Нгуен Тхи Фьюнг Ань. 
Оптимизация объемов производства изделий быстрого приготовления / Тхи Фьюнг Ань. Нгуен // Управління розвитком. - 2014. - № 7. - С. 45-47. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Uproz_2014_7_18
  Повний текст PDF - 452.589 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Нгуен Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Нгуен Тхи Фьюнг Ань. Оптимизация объемов производства изделий быстрого приготовления / Тхи Фьюнг Ань. Нгуен // Управління розвитком. - 2014. - № 7. - С. 45-47. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Uproz_2014_7_18.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського